Válasz Bayer Zsoltnak!

2010. március 04. 05:24

Magyarul: egy szarházi vagy. De ezt pont azért nem értenéd, mert egy szarházi vagy.

2010. március 04. 05:24

„Azt a levelet, amit a szombati Magyar Hírlapban hozzánk intéztél, egész egyszerűen elintézhetném annyival is, hogy szánalmas, hogy egy ilyen tehetséges ember, mint Te, idáig süllyedt. Magyarul: egy szarházi vagy. De ezt pont azért nem értenéd, mert egy szarházi vagy. Úgyhogy részletezem.

Először is túl jól ismerlek ahhoz, hogy erkölcsről papolj nekünk. Ezt Te is érzed, hogy a Te esetedben szürreális. Miután jól ismerjük egymást, tudom, hogy gondolkozol. Ahhoz túl sok időt töltöttünk együtt az általad is említett boros poharak mellett, hogy ne tudjam, ezt a cikket tollba mondták Neked. Hogy ezt Te miért vállalod folyamatosan, az legyen a Te dolgod. 

(...)

Ráadásul mi ketten igen jókat röhögcséltünk hasonló humorunk miatt. És mindezeknek vége. Nem azért, mert én jobbikos lettem, hanem azért, mert a NAGY Fidesz-médiaóvodában Te Csintalan Sándorral és Vámos Györggyel totyogsz bájosan gügyögve a beígért torta felé. Hát ez lettél Te, Zsolt. Úgyhogy TE is abba a kategóriába tartozol nálam ezentúl, mint Vámos György. Nem, hogy nem kell köszönnöd, hanem ha két méteren belülre jössz, támadásnak veszem. Úgyhogy utoljára: szevasz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elGabor
2010. március 04. 21:51
Miért van az, hogy a kötekedni és ütni sosem rest párt szimpatizánsai hisztisan visító kis fruskákká változnak, amikor őket ütik? :)
tenzin
2010. március 04. 19:26
Asszem Sándor kiérdemelte nálam a "tough boy" címet. :))
Google
2010. március 04. 16:16
Vona (is) a sameszait küldi az ellenfélre, mert ő nem ér rá. Vagy talán gyáva? - ahogy Gyurcsány mondaná. Bayer feltett egy pár kérdést, de a válaszok még nem érkeztek meg. Csak a szelük.
hori77
2010. március 04. 15:29
Ez a pörzse is igazi IQ harcos, nem tudom eldönteni, hogy ez, vagy a morvai féle válasz volt szánalmasabb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!