Remek hír: már jövő héten visszatérhet a pástra Szilágyi Áron

2024. április 02. 19:57

Szerencsére mégsem olyan súlyos a háromszoros olimpiai bajnok vívó combsérülése, mint ahogy azt előzetesen gondolták.

2024. április 02. 19:57

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás 
 

Ahogyan azt a Mandiner is megírta, másfél hete a budapesti Zarándi Csaba kardcsapat-világkupán sérült meg Szilágyi Áron. A németek elleni bronzmérkőzésen a háromszoros olimpiai bajnok kezdett, 3–1-re vezetett, de meghúzódott a combizma, leült a pást szélére, pár percig ápolták, majd jelezte, hogy kész, ennyi volt, nem tudja folytatni, s cserét kért.

Az ütközet után a Vasas olimpikonja azt mondta: már a bemelegítésnél sem volt rendben a combhajlítója, majd egy rossz mozdulatnál meghúzódott, és nem akart kockáztatni egy komolyabb sérülést. A Sportkórházban megállapították, hogy vérömleny keletkezett a combjában. 

Akkor még azért kellett izgulnunk, nehogy veszélybe kerüljön emiatt a klasszis vívónk olimpiai szereplése.

Szerencsére nem volt akkora a baj. Szilágyi állapotáról Decsi András, a férfi kard szakág vezetőedzője számolt be kedden az M1-nek.

„Vérömleny keletkezett Áron jobb combhajlítójában, és miután ez visszahúzódott, kiderült, hogy nem súlyos a helyzet, és csak mikrosérülésekről van szó. A hét második felében már könnyített mozgást végezhet, és bízunk benne, hogy a jövő héten pedig majd komolyabb munkára is sor kerülhet” – mondta a vezetőedző. Vagyis, ha minden jól megy, akkor a jövő héten már visszatérhet a pástra Szilágyi Áron.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­A­­­ ­d­ö­­­g­ö­­s­­ ­­l­­á­n­y­o­­­k­ ­v­­­á­­r­­n­­a­­­k­­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Kétes
2024. április 02. 21:27
Hajrá Áron!
ittésmost
2024. április 02. 20:55
Gyógyulást! Hajrá, Szilágyi Áron!
EX_Terminator
2024. április 02. 20:04
Jobbulást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!