Azahriah teljesen kiakadt a Szoboszlai Dominik-dal miatt

2024. január 20. 19:17

Az énekes kijelentette, hogy semmi köze se neki, se a Liverpool labdarúgójának a mesterséges intelligencia által összerakott számhoz.

2024. január 20. 19:17

A hét egyik nagy durranása volt az az Azahriah-dal, amely Szoboszlai Dominik nagyszerűségét énekelte meg. Kétségtelenül a magyar popkultúra legfelkapottabb hőse most Azahriah, aki a telt házas nyári arénakoncertekre készül, míg az angol Liverpool játékosa a mai magyar futball legnagyobb csillaga. Végigtarolta a magyar sajtót a héten a hír, miszerint ők ketten közös dalba fogtak bele. 

A mű három napja jelent meg a YouTube-on azzal a címmel, hogy AZAHRIAH x SZOBOSZLAI - Azi meg a Szobó (AI VOICES, MIND1 COVER). 

A videót azóta több mint félmillióan látták, de a helyzet az, hogy egyikőjüknek sincs köze hozzá. A dal a mesterséges intelligencia „terméke”.

Azahriah pénteken az Instagramon 24 órás sztoriban akadt ki a hírről beszámoló online lapok ellen – vette észre a 168ora.hu.

„Mindegyik híroldal úgy hozta le ezt a hírt, hogy valahogy »megviccelje«, »ugrassa« az átlag plebet, aki a Facebook előtt ülve szembetalálja magát azzal a hírrel, hogy »Azahriah közös dala Szobóval«, »Szobóról énekel Azahriah« és hasonló fél-igaz sorokkal próbálják kényszeresen behúzni a kattintókat, és sehol nem volt leírva az igazság, ami az, hogy ez gép, és semmi közöm se nekem, se Szobónak ehhez” – írta az énekes.

Ettől persze még lehet jó a szám. Ezt mindenki eldöntheti, ha itt meghallgatja:

Fotó: Képernyőfotó

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hopszjuliska
2024. január 21. 18:31
Szegény szerencsétlen! Ki a csodát érdekel a "felkapott" duma! Minél magasabb a kisasszony cipőjének sarka annál nagyoobb az orraesés!
Tiborfia
2024. január 21. 17:30
Egyszer már átéltem hasonló felhajtást. Az akkorit Lagzi Lajcsi művészete (khm) váltotta ki... Folytassam?
KBA98
2024. január 21. 12:21
és ki nem szarja őt le?
files32
2024. január 21. 07:56
A kebabosnak még nem ígért eleget a párt, nem egy tótgabi vagy győzike.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!