A legnagyobb király célja: a kiesés elkerülése

2023. november 23. 16:10

Újra keresztezi egymást a két korábbi válogatott futballista, Márton Gábor és Pisont István karrierje. A szakemberek az élvonalbeli Zalaegerszeget szeretnék benntartani a labdarúgó NB I-ben.

2023. november 23. 16:10

Boér Gábor távozása után egy régi ismerős, Márton Gábor ült le a megüresedő zalaegerszegi kispadra a labdarúgó NB I-ben szereplő csapatnál. A szakember korábban már dolgozott a zalai gárdánál, így jól ismeri a viszonyokat, ezúttal azzal a céllal szerződtették, hogy tartsa bent az együttest az élvonalban. Márton korábbi játékostársát, Pisont Istvánt kérte fel, hogy segítse a munkáját a szakmai stábjában, aki örömmel mondott igent.

„Megtisztelő, hogy Márton Gábor gondolt rám. Az első közös zalaegerszegi edzés után úgy véltem, technikás játékosaink vannak, biztos vagyok abban, hogy erre lehet építeni.

Nem lesz könnyű kivívni a bennmaradást, de nem is megoldhatatlan a feladat,

elvégre az élmezőnyben és az alsóházban is óriási a tumultus – mondta a Metropolnak Pisont, akit a Honvéd-szurkolók korábban nemes egyszerűséggel a „legnagyobb király” becenévvel illettek Kispesten.

Pisont a játékosok egyéni képzésével és a közösség építésével is foglalkozik majd Zalaegerszegen.

„Számos egyéni beszélgetést tervezek. A mostani ZTE jobb, mint amit a tabella mutat. Előny, hogy Márton Gábor dolgozott már Zalaegerszegen, ezért tökéletesen képben van az itteni helyzettel. Szakmai felkészültsége pedig garancia arra, hogy mihamarabb elkerüljünk a kiesési zónából – fogalmazott Pisont István.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!