Szoboszlai gólpasszai mellett szenzációs magyar gól is született egy nyugat-európai bajnokságban (videó)

2023. október 30. 06:25

Bolla Bendegúz ráadásul vezetést jelentő találatot ért el vasárnap este.

2023. október 30. 06:25
null

Bár a napokban sok rossz hírt kapott az egyszeri magyar szurkoló a válogatott játékosokról – sérülések, kispadozások a fontos bulgáriai Eb-selejtező előtt –, viszont Szoboszlai Dominik remek játéka mellett volt még minek örülni vasárnap este.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A Wolverhampton által a svájci ezüstérmes Servette-nek kölcsön adott Bolla Bendegúz ugyanis betalált, és ezzel győztes gólt szerzett csapata színeiben a Luzern ellen. A magyar szélső egyébként 2-1-es vendég vezetésnél állt be csereként, és a 81. percben lőtte a vezetést jelentő gólt. 

A mérkőzést végül 4-2-re nyerte meg a Servette, ezzel a negyedik helyen a svájci pontvadászatban.

 

Nyitókép: X-oldal

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. október 30. 11:29
Kezdik kissé túlhájpolni ezt a kétségkivül tehetséges játékost. Most valóban megy a szekér, de Ő is kerül majd rossz formába, és ahogy a magyarok szokták, azok anyázzák majd leghangosabban, akik most az egekig dicsérik.
Squalline
2023. október 30. 10:56
Szép gól, bár semmi "szenzációs" sincs benne. Sokkal több értéke van annak, hogy bátran elvállalta és ezzel megfordította a meccset. Reméljük a válogatottban is sikerül majd betalálni végre, tekintve, hogy ordító helyzeteket hagyott ki mostanában Bolla. A katasztrofális sérüléshullám okán bizony Bolla az egyik, akinek "ki kell rúgnia" minket az EB-re. Ügyes srác amúgy, szemfüles, fürge. Ha megtanul lehiggadni a gólhelyzetekben, mint most, tisztességes karriert futhat be. Remélem egy napon a PL-ben is láthatjuk, úgy tűnik a kölcsönadás nem szegte kedvét és egy jó közepes bajnokságban igazolja, hogy PL-ben ioolves (vagy más) számolhat vele. Hajrá!
need-info
2023. október 30. 09:32
Bárki betalált volna onnan, gyenge volt a kapus is és egyébként meg szerintem a mai gyors focihoz a kapu túl van méretezve, jóval kisebbnek kellene lennie, úgy lenne igazán látványos egy gól. Egy hálóőrnek nem sok esélye van egy gyors labdával szemben.
Lombi
2023. október 30. 08:49
Nagyon szép gól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!