Dárdaiék ezúttal nem hibáztak, fontos meccset nyert a Hertha

2023. szeptember 17. 22:03

Dárdai Palkó 40 percet játszott kezdőként, de sérülés miatt az öccse, Bence állt be a helyére. Dárdai Mártont a 70. percben cserélte le édesapja.

2023. szeptember 17. 22:03

A német másodosztály hatodik fordulójában a Braunschweig látogatott a Hertha Berlin otthonába. Az NB1.hu beszámolója szerint félórányi játékot követően Haris Tabakovic szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, majd a félidő utolsó percében kezezés miatt büntetőhöz jutott Dárdai Pál csapata, amit a svájci csatár értékesített, 2-0-ra módosítva az állást. A második játékrészben is domináltak a berliniek, Tabakovic a 72. percben szerezte meg csapata, és saját maga harmadik gólját, 3-0. A portál szerint a Hertha védelme ezúttal jól működött, a vendégek csak egy kapufáig jutottak.

A Hertha Berlin a 3-0-ás győzelmével kimászott a veszélyzónából, és jelenleg 15. a tabellán. Dárdai Palkó 40 percet játszott kezdőként, de sérülés miatt az öccse, Bence állt be csereként a helyére. Dárdai Mártont a 70. percben cserélte le édesapja.

Nyitókép: Ralf Ibing / dpa Picture-Alliance / AFP

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2023. szeptember 18. 15:06
"...fontos meccset nyert a Hertha" Úgy van. Kiesési fordulót nyert a csapat.
Reszelő Aladár
2023. szeptember 18. 11:51
Ha a 3 srác és a csapat összekapja magát, akkor akár még a magyar válogatott is profitálhat belőlük. A német a másodosztályból aligha várja őket.
Fegyenc8
2023. szeptember 18. 10:42
Remélem azért a térdelés is megy még Palikának.
Kecmec
2023. szeptember 18. 08:11
Petry Zsolt ügye óta én duplán egy véleményen vagyok a Kanmacskával....... Volt egy kis üres hely muszáj volt ezt .... nem lehetne inkább Lagzi Lajcsit vagy netán nincs valami hegymászó a közelben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!