„Én leírtam előre, hogy 4-0 lesz a Real Madrid veresége” – Hevesi Tamás a Jobbfelső Pipában – itt az új epizód

2023. május 21. 09:37

Óriási pofonba szaladt bele a Real Madrid, és ezért szétszedik a királyi gárdát a Mandiner »szakértői«. Eközben agyondicsérik a franciákat legyőző férfi jégkorong-válogatottat, és azt is elárulják Harsányiék, hogy mitől féltik a férfi tenisz világranglista második, Alcarazt legyőző magyar Marozsán Fábiánt a jövőben. Itt a Jobbfelső pipa legújabb epizódja.

2023. május 21. 09:37
null
Csisztu Zsuzsa

Hevesi akár jósolhatna is

– osztotta meg velünk jóslatát Hevesi Tamás, aki szerint a sikeredző Pep Guardiola végre egyszer nem gondolta túl csapata taktikáját és rögtön jött a siker. ”

2000 óta fiatal és tehetséges magyar teniszezővel, Marozsán Fábiánnal együtt mindössze négy top százon kívüli játékos volt képes arra, hogy legyőzze a lajstromban első vagy második helyen álló teniszezőt.

Most a spanyol Carlos Alcarazt tette zsebre a magyar, aki nem csupán 31 millió forintot zsebelt be ezzel a győzelemmel, de beírta magát a tenisztörténelembe is.

Harsányi Levente mégis félti a 23 éves fiatal magyart, a beszélgetésből kiderül, hogy mitől. 

Ganxsta Zolee óriási jégkorongrajongó hírében áll, kedvencei a regnáló világbajnokok, a finnek, de azt is

elmeséli milyen furfangos megoldással készült a finnek elleni magyar válogatott meccsre és hogy kinek szurkolt ebben az esetben. 

Itt az új Jobbfelső pipa és ismét ütni fog! Kattintson a videóért!

Nyitókép: Mandiner Grafika

 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cross Wire
2023. május 22. 21:57
Ez mi ez???? :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!