Nemzetközi szavazás: magyar stadionban éri meg legjobban meccsre járni

2023. február 08. 12:19

A Footy Scran több százezer taggal rendelkező Twitter-oldalán szavaztatta meg, hol éri meg legjobban a meccsnézés.

2023. február 08. 12:19
null

A Footy Scran nevű Twitter-oldal azzal foglalkozik, hogy egyes labdarúgócsapatok mérkőzésein kapható ételekről készült fotót az árukkal együtt közzéteszi az oldalán, majd megszavaztatja a több mint 500 ezer fős követőtáborával, hogy megéri-e – számol be a Nemzeti Sport.

Kedden este a Vasas otthonában, az Illovszky Rudolf Stadionban készült egy fotó, amelyen valaki csirkés rántott húsos szendvicset és egy korsó sört tart a kezében, amiért körülbelül 1200 forintot fizetett, az oldalon három eurót írnak végösszegnek.

A szavazók több mint 91 százaléka szerint ez remek vétel!

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2023. február 08. 14:42
A Vasas jegyárakban, a szúrkolók ellátásában mindig nagyvonalú volt! Az átkosban hideg időben általában kimentem a meccseikre. Nőknek, gyerekeknek korlátlan tea, felnőtteknek forralt bor állt a rendelkezésükre, ingyen. Volt, hogy alig tudtam feszállni a 14 es tujára. A játék már akkor is gyenge volt, de az állandóan ott jelenlévő fotóriporter csajok szuperek!
Pierre
2023. február 08. 12:43
ujabb oriasi siker. Partunk es kormanyunk ujabb csapast mert az imperialistakra. Es meg csak ezutan vezetjuk be a nagymagyarorszag formaju rantotthust.
NERbot
2023. február 08. 12:35
Leginkább azért érdemes magyar stadionban meccsre járni, mert a játék színvonala nem vonja el az evésről a figyelmet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!