Kettős vereséggel búcsúzott az EL-től a Loki

2016. július 21. 20:05

Idegenben is kikapott a DVSC a fehérorosz Tarpeda Zsodzinától a labdarúgó Európa Liga második selejtezőkörében, így kettős vereséggel búcsúzott a sorozattól.

2016. július 21. 20:05

A múlt heti hazai vereség után Fehéroroszországban 1-0-ra kapott ki a Debrecen a Tarpeda Zsodzinától a labdarúgó Európa Liga-selejtező második fordulós párharcának csütörtöki visszavágóján, így búcsúzott a sorozattól.

A hajdúsági együttes gyakorlatilag a 90 perc alatt semmi veszélyt nem jelentett a rivális kapujára, a fehérorosz csapat viszont az első félidő derekán megszerzett vezetés után már leginkább az eredmény megtartására törekedett. A győztes gólt Vagyim Gyemidovics szerezte a 25. percben.

A Tarpeda Zsodzina a következő körben az osztrák Rapid Wiennel találkozik.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matschka
2016. július 22. 10:35
Köllene még stadinyon!
kukagyerek
2016. július 22. 09:17
"Kettős vereséggel búcsúzott az EL-től a Loki" ------------------------- Na, erről beszéltem. Megint lehet anyázni!
kuwiq
2016. július 22. 08:07
Kb erről beszéltünk az EB alatt, mi változott meg a klubfociban, levonták-e a klubvezetők, edzők a tanulságokat a Storck -team működéséből? Nyilvanvalóan nem. Rendelkezik-e az MLSZ olyan eszközökkel, hogy kikényszerítse a szükséges változtatásokat a kluboknál? Talán. Megvan-e az akarat a változásra? Nem igazán. Ergo várható meghatározó változás? Nem. Sajnos, pedig mindenki többet érdemelne, a játékosok is, meg a nézők is.
liberálzöld.
2016. július 22. 08:01
Orbán turkáljon a saját fosában? Nem rossz ötlet, bár az ilyesmit a NER tagokra bízza. "Ideje, hogy Miniszterelnök Úr végre belenyúljon úgy istenigazából ebbe a fosba."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!