Vienna Nightrow 2013

2013. május 14. 21:59

2013-ban visszatér a Nightrow Bécsbe. Közép-Európa egyetlen éjszakai nyolcasversenyét júniusban rendezik. Itt a hivatalos előzetes film.

2013. május 14. 21:59

A Nighrow-t 2011 óta rendezik meg a Bécsben az öreg Dunán. 2012-ben már 18 csapat részvételével az osztrák, szlovák, olasz versenyzők mellett magyar csapat is indult. 

A versenyt kora délután kezdik. A 350 méter hosszú pályán 3 csapat tud egyszerre versenyezni. A tovább jutási szisztéma szerint óránként kell a résztvevőknek újabb futamokat húzniuk, míg kiderül, hogy ki lesz a döntő résztvevője, mit este tíz és tizenegy óra között tartanak. A rövid táv ellenére rendkívül nagy megterhelést jelent a döntőig eljutó csapatok számára a verseny a hat előzetes verseny miatt. 

A verseny további érdekessége, hogy gyakorlatilag nem lehet vízen melegíteni a délutáni órákban, mert az öreg Dunát ilyenkor ellepik a fürdőzők és vizibiciklisek. 

 

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!