Bringa-szépségverseny Szegeden

2013. április 29. 09:51

Harminc biciklit keresnek az idei Szegedi Szabadtéri Játékok nyitóprodukciójához, amelyben fontos szerep jut a kétkerekűeknek. A kerékpár-szépségverseny május 4-én, szombaton lesz, jelentkezni bármilyen bringával lehet.

2013. április 29. 09:51

Kerékpár-szépségversenyen választják ki azokat a bicikliket, amelyek a színpadra gördülhetnek a Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóprodukciójában, Jacobi Viktor Leányvásár című operettjében – tájékoztatta. Gothár Péter rendező a darab egyes jeleneteiben komoly szerepet szán a bicikliknek, úgyhogy azok a vállalkozó kedvű szegediek, akik benevezik sajátjukat a szombati „bringa-castingra”, fontos segítségére lehetnek a készülő produkciónak – mondta Fábián Barbara, a fesztivál sajtóreferense az MTI-nek. Jelentkezni bármilyen felnőtt kerékpárral lehet. Az operettben színpadra kerülő harminc bringát Juronics Tamás koreográfus és a darab főszerepét alakító Nagy Ervin válogatja ki a szombat délelőtti kerékpár-szépségversenyen.

A Leányvásár július 5-én nyitja az idei Szegedi Szabadtéri Játékokat és még két estén élvezheti az közönség az olyan népszerű dalokat, mint például a Kettecskén vagy a Gilolo. Gothár Péter rendezésében és szerzőtársai, Varró Dániel és Vinnai András közreműködésével teljesen új köntösben láthatják a nézők a művet. Az előadáson végigvonuló fő helyzetkomikum a kövérek és soványak ellentétére épül, amely számtalan kacagtató helyzetet szül és a darab egyik fontos bonyodalmát, Tom Miggles álcáját is hangsúlyosabbá teszi.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!