Erős Kinga lett a Magyar Írószövetség új elnöke

2019. december 01. 16:22

A Magyar Írószövetség Erős Kingát választotta szombati gyűlésén a szervezet elnökének.

2019. december 01. 16:22

Erős Kinga szerkesztő, kritikus lett a Magyar Írószövetség elnöke. A szervezet új vezetőjével mi is készítettünk interjút, amelyben az írónő elmondja, hogy elnöki programjában a Bajza utcai székház felújítása mellett szerepel a vidéki jelenlét erősítése és a digitális térben való hangsúlyosabb megjelenés is.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mingtilift
2019. december 02. 13:23
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
alpayre
2019. december 02. 02:59
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Bell & Sebastian
2019. december 01. 18:48
Microsoft Wordben az igazság Wordben a vigasz... Nem gondolom jelentős posztnak. Azért van a többség tévedésben mert a kultúrának, amit ugyebár uralni kell a politikának, hogy miért, arra most nem térnék ki, már nem jelentős terepe az írás-olvasás, mert bármit is ír bárki, főleg ha szépirodalmat, úgyse olvassa senki. Az agymosás igazi terepe a tévé lett, meg a közösségi háló és a mindenféle, tematikus portálok, mint például ez is. És a gondosan megszerkesztett tudásbázisok, amelyek manipulálása rendszerszintű, abban igaza van Szürke Szarvas barátunknak, hogy ezt elsősorban azok művelik, akiknek elemi érdeke lapulevéllel takargatni a "műveiket". Azt se mondanám, hogy jelentőséggel bír, mit tölt az iskola a nebuló fejébe az irodalom órán, mert a környezete úgyis gyorsan felülírja. De ez régen is így volt, olyan szerzők jártak kézről-kézre, akiket meg sem említett a szöveggyűjtemény. Hab a tortán, hogy gyakran a tanár vagy könyvtáros személyre szabva súgott, ki mit vigyen haza. Igazából forr még a teljes tudáspiac, egyelőre nem lehet tudni mi kerekedik ki ebből a legvégén. De gyanítható a végeredmény, szakbarbároké, a dehumanizált biorobotoké a jövő.
zöldalma
2019. december 01. 16:57
erdélyi klán embere, csak átvesznek szép lassan mindent szekus módszereket használva. a magyarországi jobbosok pedig arra ébrednek egy napon, hogy mindent ők irányítanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!