Kitiltották a Trófeából, mert túl sokat evett, ráadásul egyedül

2017. január 14. 11:25

A korlátlan étel- és italfogyasztást kínáló Trófea Grill Étterem nem engedi be egy korábbi törzsvendégét, mert túl sokat eszik, és egyedül jár oda. Rejtett kamerás oknyomozás az Indextől.

2017. január 14. 11:25

A rejtett kamerás felvételen az étterem vezetői a részvényesek döntésére és gazdasági okokra hivatkoztak a vendégnek, mondván: nem éri meg őt etetni, mert az all you can eat üzleti modelljében az lényeg, hogy minél többen egyenek minél többet.

Kázmér pedig nem vitt oda elég társaságot. Belengették neki ugyanakkor, ha majd visz oda nyolc-tíz embert, akkor esetleg újra beengedik.

Jogilag egyébként nem igazolható ez a diszkrimináció, hiszen a vendég mindig rendesen viselkedett és fizetett.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. április 18. 01:11
Rettenetes tragédia! :D
tango47
2017. március 21. 13:19
Valami bűzlik ebben a storyban. És az nem a kaja.
Strassnoff Ignác
2017. március 10. 02:25
Kicsit fantasztikus a sztori... Nem volt valami külön egyezség a kuncsafttal? Amúgy anno pesti létem alatt azt gyanítottuk páran, hogy a Trófea áll azok mögött a támadások mögött, amik a Mongol éttermet érték. Ugyanilyen üzletpolitikával dolgoznak, számtalan netes fórumon, gyanúsan egyforma stílusban mondták el minden koszos putrinak és állították, hogy kibasszák azt, aki túl sokat eszik. Számtalanszor jártam ott, biztos vagyok benne, hogy ez nem igaz. Én belecsaptam a lecsóba, fürjtojásból rántottát süttettem, meg a fix árnak alsó hangon legalább a felét le is ittam. Az összes reakció annyi volt, hogy a szakács vigyorogva közölte, hogy "uram, ha az összes vendégünknek ilyen étvágya lenne, át kéne értékelni az üzletpolitikánkat". Ennek ellenére biztatott, hogy egyek még, amit szeretnék. Amúgy ez tök logikus. Ilyen helyre be-be esik pár rendes zabagép, akik esetleg nullszaldósan esznek, netán némiképp veszteséget okozva (Ismerve a haszonkulcsokat, ez utóbbi azért nem könnyű.), de jó hírét viszik a helynek, ráadásul a zöm bőven alatta fogyaszt a kifizetett összegnek. Ezt basszák el azzal, hogy komoly botrányt keltve (Ráadásul jogtalanul.) kitiltanak 1-2 embert azért, mert nem keresnek rajtuk? Nehezen hihető. Vagy nagyon buta emberek vezetik az ilyen helyet. Amúgy Bécsben van egy fasza hely (Nyilván egy csomó, nem jártam mindenhol.), ahol hét közben átszámolva kevesebb mint 5000 forintból, hétvégén kicsit többől korlátlanul lehet enni, időhatár nélkül, szóval ha bírod zabálhatsz déltől estig. Valami ázsiai népség üzemelteti a helyet. A pia nincs az árban, viszont a kaja, a sütemény, a gyümölcs, a fagyi, szóval minden más igen. Fő specialitásuk a tengeri herkentyűk. Rák, kagyló, polip, hal, egyebek. Tekintve, hogy lazacot is árulnak, ami az egyik nagy kedvencem, nem hiszem, hogy rajtam a jó sok látogatásom alatt összesen eddig megkeresték egy tálca sör árát. A lazac ott is baszott drága. De van majom, aki ugyanezért a pénzért megeszik egy tányér tésztát, valami kínai zöld szarral. Kettőnk átlagán már vastagon keresnek. Ilyen a kapitalizmus. Széles mosollyal fogadnak, ahányszor meglátnak.
Strassnoff Ignác
2017. március 10. 02:24
Budán, a Móriczon van egy Wikinger nevű hely. Valami isteni. (A nép igénytelenségét tükrözi, hogy a tőle 20 méterre lévő Mekibe is bemennek emberek.) Van mindenféle kaja, de a fő specialitásuk a burger. Számtalan változatban kapható, korrekt árakon, roppant jó minőségben. A csúcsmodelljük a King Kong. Ez nem ingyenes ugyan, ha gyorsan megeszed, de akár az is lehetne. Nem sokat veszítenének a bulin... Az alapja 40 deka hús. Ehhez jön a buci, meg az egyéb csacskaságok. Nem áll meg fél kiló alatt. Na ha ezt betúrod ebédre, nem kérsz uzsonnát. Nekem van étvágyam, meg elég méretesre is sikerült megnőnöm, de a 3-4 próbálkozásból eddig egyszer sem sikerült az utolsó falatig megennem. :)))) Szuper! Csak ajánlani tudom mindenkinek a helyet! Úgy reklámozzák magukat, hogy talán a város legjobb hamburgere. Talán. Nem biztos, de én Budapesten még nem ettem jobbat, normális áron.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!