Kárpátia: Neveket akarok hallani (1956)

2016. augusztus 19. 14:26

A Kárpátia egyik legismertebb száma, amelyet nem csak a nemzetirock-szubkultúra ismer, a 2006-os Piros, fehér, zöld című lemezen jelent meg.

2016. augusztus 19. 14:26

  

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korty
2016. november 27. 11:58
Vajon mennyi van ma is Viktor fizetési listáján még ma is a komcsik és elvbarátaik közül? Kezükhöz vér tapad és Viktorék busás pénze: - Zoltai - ÁVÓ - Eörsi M. - ÁVÓs társa/Szdsz - Tasnádi L. - neki egy volt ÁVH-s ügynök jelentett Nagy Imre újratemetésekor és ki tudja még hány hazaaáruló kap rajtuk kívül is felelős állást, miközben tisztességes magyar fiatalok kényszerülnek külföldre. Meg sem lepődünk már ezen a listán: Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár Stumpf István - a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag Pintér Sándor - MSZMP titkár Martonyi János - MSZMP-tag Járai Zsigmond - MSZMP-tag Varga Mihály - KISZ-titkár Matolcsy György - MSZMP-tag Boros Imre - MSZMP-titkár Mikola István - a Hazafias Népfront alelnöke Harrach Péter - MSZMP-tag Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag Fónagy János - MSZMP-tag Deutsch Tamás - KISZ-titkár Kövér László - KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa Kerényi Imre - MSZMP titkár Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag Pozsgay Imre - az MSZMP KB és PB tagja Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár
Attila73
2016. augusztus 20. 11:02
Sohasem fogod hallani! Szarból csak szar lesz.
békalepcse
2016. augusztus 19. 22:45
Bizony szeretnénk hallani az utódoktól az ősök bűneinek elítélését! Bónuszként az eszmék elvetését.
ThunderDan
2016. augusztus 19. 17:37
Hát nem! Nem és nem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!