A kevert és a boroskóla a Szigeten bulizó külföldiek kedvencei

2016. augusztus 16. 10:07

A Dívány fröccsöt, boroskólát, unikumot, kevertet és barackpálinkát itatott Szigeten bulizó külföldiekkel. Vajon mi tetszett nekik legjobban?

2016. augusztus 16. 10:07

A fröccsöt a Starbucks frappuccinójához és egy könnyed proseccóhoz hasonlították, lazán lehúzta mindenki. Az Unicumot sokan felismerték elsőre, sőt volt egy olyan megszólaló is, akinek élete első alkoholos élménye fűződik a Zwack-család italához.

A barackpálinkát valaki magyar vodkaként aposztrofálta, volt, aki a sambucához vagy a tequilához hasonlította, a profik persze rögtön felismerték, mi az. A franciás hangzású kevert még nagyobb sikert aratott, szuper koktél-alapanyagnak titulálták.

A Szigeten fesztiválozók kedvence meglepő módon a boroskóla volt. Annak is ízlett, aki nem szereti a vörösbort, hovatovább akadt olyan is, aki pezsgőhöz hasonlította. És volt, akinek annyira tetszett, hogy közölte, fog ilyet csinálni otthon is.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2020. január 28. 17:13
A bordó inges srác tök szimpatikus volt, és teljesen képben volt a piákkal.
teljesenertelmetlen
2020. január 28. 17:13
Vajon milyen nemzetiségű volt?
na még ez is
2017. március 17. 19:04
Megteheted. Amúgy nálunk (Szabolcsban) vadásznak a rumkólát hívták, a népszerű csoki után (szóval ez nem valami peckes Fővárosi gőg, simán tájegységi sajátosság sztem)
Strassnoff Ignác
2017. március 10. 02:36
Átlagos kocsmai szint boros kólából: gépi kóla, tablettás vörös. Ha kilöttyen a padlóra megmarja a járólapot. A boros kólának amúgy ezer neve van. A Dél-Dunántúlon Leónak hívják. Suttyó kölyökként mikor pár megyével odébb kértünk, a pultos bamba pofával közölte, hogy jégkrémet nem tartanak. :))) Szerintem amúgy jó vörösbort az ember nem kever semmivel, szart meg nem iszik. :) A kevertről én azt hittem, hogy eltűnt a süllyesztőben a szocializmus pár másik csodájával együtt. Aztán néhány éve Budán, a Móriczon egy egyetemisták által marhára kedvelt helyen meglepődve láttam, hogy még létezik, sőt az ott a legkedveltebb ital. Érdeklődtem a csapostól, hogy ennyire szeretik a fiatalok? A válasz: "Ja. 130 forint egy feles, a többi 180-tól indul" Szóval a boros kóla, meg a kevert általában a legolcsóbb alkoholtartalmú pia, aki a hatásért iszik és nincs túl sok pénze, annak ezek a favoritok. Azon, hogy a kevert koktél alapanyag, marha jót röhögtem! Említsen már valaki pár koktélt, aminek kevert az alapanyaga! Mondom koktélt! A moslék nem az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!