Minden idők legrosszabb mobiljátéka?

2016. április 15. 12:00

A Mashable szakértői szerint az 1991-es Mickey és barátaié a kétes dicsőség.

2016. április 15. 12:00

A Mickey és barátai abszolút Game Boy előtti, esetleg prehistorikus, de mindenképpen tízen aluliaknak készült kézi játék volt. A Tiger Electronics mérnökei 1991-ben annyira szórakoztatónak hihették levelek gereblyézését, hogy ki is hagyták belőle a játékot. Pedig még „gereblyézz” gombot is tettek rá. És a zajok is szörnyűre, tényleg nagyon-nagyon rosszra sikeredtek.

Ha valakinek esetleg nem tetszett a „Mickey és barátai”, bőven válogathatott a többi Tiger-termék közül. Az 1978-ban alapított, független korában Illinois-illetőségű cég 1998-ban egybeolvadt a Hasbroval. Azóta olyan opusokkal rukkolt elő, mint például a Furby vagy a Giga Pets.

Nem biztos, hogy a gyerekek a valóságban gereblyéznek még leveleket, vagy mobiltelefonjaikat leszámítva, egyáltalán vannak még kézi játékaik…
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!