Daredevil és Punisher képregényben is összecsapnak – Képregényhírek

2016. február 12. 09:58

A Marvel új sorozatot indít Daredevil és Punisher főszereplésével, a The Walking Dead volt a legjobban fogyó januári sorozat és az új Power Rangers meglepetésszerűen tör az élre. Eközben négy elismert fekete képregényes gyűjt Kickstarteren egy munkára, amely egy olyan fiatalról fog szólni, aki miután túléli, hogy a rendőrök lelövik, felfedezi, hogy különleges képességei vannak.

2016. február 12. 09:58
Admin

A The Walking Dead volt a legsikeresebb sorozat januárban

A Diamond Comics kiadta a szokásos listáját, amiből az derül ki, hogy a The Walking Dead 150. számának sikerült megelőznie a Secret Wars 9. részét. Azért a Marvelnek nem kell aggódnia, mert a tízes lista nyolc füzetét is ők adják ki. Januárban a kiadónak ráadásul sikerült a graphic noveleknél is tarolni, ott a tízből kilenc az ő kötetük volt. (IGN)

Marvel

Ingyen elérhető a Marvel hip-hop borítóinak egy része

Az elmúlt hónapokban a kiadó számos hip-hop lemez borítóját feldolgozta a saját képregényeihez és most ezek közül tettek elérhetővé többet. (Kotaku)

Daredevil és Punisher közös képregényt kapnak

A két karakter hamarosan együtt fog szerepelni a Netflixen, így nem meglepő, hogy a Marvel egy képregényt is szán nekik. Az új sorozat májusban érkezik. (CBR

Elkaszáltál a Black Knight sorozatot

Frank Tieri, a képregény írója, Facebookon jelentette be, hogy a gyenge eladások miatt az ötödik számmal véget ér a sorozat. A Black Knight eddigi részei nem kaptak jó kritikákat, ráadásul a karakter nem tartozik a leghíresebb hősök közé, így várható volt, hogy nem fog sokáig futni. (CBR)

Egyéb kiadók

Négy fekete alkotó a Kickstarteren gyűjt az új képregényükre

A BLACK című graphic novelt négy elismert fekete alkotó (Kwanza Osajyefo, Tim Smith 3, Jamal Igle és Khary Randolph) készíti és a történet egy olyan fiatalról fog szólni, aki miután túléli, hogy a rendőrök lelövik, felfedezi, hogy különleges képességei vannak. A kampány már elérte a célját, a képregény garantáltan elkészül, azonban a további pénzből az alkotók szeretnék jobban bemutatni a képregény világát. (KS

Több mint 75000 előrendelés érkezett az új Mighty Morphin Power Rangers első számára

A BOOM! Studios új sorozatának nulladik száma 47000 példányban kelt el és már készül a második (és harmadik) utánnyomás belőle, az első számra pedig eddig 75000 előrendelés érkezett be, amivel a 10 éve létező kiadó eddigi legnagyobb példányszámban eladott füzete lehet. (CBR)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!