Az űrkiállításon mutatják be a háromszázadik Galaktika-könyvet

2016. február 18. 10:53

Az űrkiállításon mutatja be a Galaktika Fantasztikus Könyvek-sorozat háromszázadik kötetét a Galaktika: a GFK 300. egy antológia lesz, külföldi és magyar szerzők SF-novelláival. Az esemény vendégei Nemere István, Szélesi Sándor, Sirokai Mátyás; a látogatása pedig az űrkiállítás megtekintésével együtt ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

2016. február 18. 10:53

Idén jelenik meg a Galaktika Fantasztikus Könyvek-sorozat háromszázadik kötete, a GFK 300., amely egy antológia lesz magyar és külföldi sci-fi írók novelláival. A könyvet a kiadó a Millenárison mutatja be március 9-én a Gateway to Space című űrkiállításon, az esemény vendégei Nemere István, Szélesi Sándor, Sirokai Mátyás írók lesznek. Az esemény, illetve a neki helyet adó kiállítás látogatás ingyenes, de regisztrációhoz kötött: a [email protected] címre várják a jelentkezőket.

Ilyen a kötet borítója egyébként:

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!