Megelevenedik az Ókor is majd a virtuális valóságban

2016. január 31. 15:50

A Life of Rome MMORPG VR változatban is bemutatja, milyen volt az élet a Római Birodalomban.

2016. január 31. 15:50

A Breakout Studios júliusban megjelenő Life of Rome MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game, vagyis nagyon sok szereplős online szerepjáték) VR kompatibilis kiadást is kap. Most jelent meg egy előzetes 360 fokos kedvcsináló videó belőle, amiben a Forum Romanum fénykorába csöppenhetünk bele.



Változnak benne a fények és a napszakok is, körbenézhetünk az ókori Róma középpontjában, amiből ma már csak romok maradtak. A legjobban egy VR headsettel lehet élvezni a panorámát (HDM) vagy a Google Cartboardjával vagy a Samsung Gear VR-al is kiválóan működik és tökéletes élményt ad.



A Life of Rome PC-re fog kijönni, mint játék, és az Oculus Rift HDM-re lesz optimalizálva elsődlegesen. Sokan elfeledkeznek arról, a VR ugyan a játékos világban és a pornóiparban fog meglepetéseket okozni, de oktatási célra is kiválóan működik. Íme egy kortárs megoldás, amit a történelem tanítása során biztosan sokan használni fognak a Rome Total War sorozat mellett a jövőben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!