Játék BKK módra

2015. november 20. 07:22

Gondoltunk már arra, hogy milyen lehet egy metróhálózatot megtervezni és üzemeltetni? Most mi is megtehetjük ezt a Mini Metro játékban.

2015. november 20. 07:22
Laura Hudson

Metróhálózat nélkül ma már nem működnének zökkenőmentesen a nagyvárosaink és káoszba fulladna a felszíni közlekedés is. Így a mélyben meghúzódó hálózatot optimálisan kell megtervezni és felügyelni, hogy segítse és nem bonyolítsa egy-egy város életét. Ez a legtöbb esetben sikerült, máskor pedig nem. Most bárki kipróbálhatja milyen is lehet a BKK szerepét felvállalni és metrót tervezni és üzemeltetni kedvenc városainkban (London, Párizs, Hong Kong, New York, Berlin), mert a Mini Metro-ban mérnökként ez lesz a feladatunk. Rögtön nem vetnek bele minket a mélyvízbe, hiszen csak 3 megállót kapunk, ezeket kell úgy összekötnünk, hogy optimális és gyors is legyen a közlekedés, majd ha ez sikerült bonyolultabb lesz a rendszer automatikusan, új megállók keletkeznek. Ahogy fejlődik a fejünk felett a város úgy kell eleget tennünk a megváltozott közlekedési és utazási igényeknek. Egyre nehezebb lesz a feladat és egyre nagyobb kihívásokat is kapunk, a rendszer is egyre leterheltebb lesz és hibásodik is folyamatosan. A játékból legalább az ember látja milyen komoly kihívásokkal kellett megbirkóznia Vitézy Dávidnak. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!