Piknikezzen Candy Dulferrel és a Jazzanovával Paloznakon!

2015. augusztus 05. 11:27

Fűben ülős borozással vár a csillagok alatt a Paloznaki Jazzpiknik, az északi part egyik leghangulatosabb fesztiválja. A festői faluba látogat a szaxofonlegenda, Candy Dulfer és a Jazzanova, de fellép Little G.Weevil, a Barabás Lőrinc Quartet, Fábián Juli és az Amoeba is. A Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei is színesítik a zenei kínálatot, ráadásul a fellépő zenészeknek lehetőségük lesz random örömzenélésre.

2015. augusztus 05. 11:27

Ezen a hétvégén újra megrendezik a Paloznaki Jazz Pikniket a Balaton északi partján. A Homola Pincészet által szervezett fesztivál a tavalyi nyár nagy meglepetése volt: két nap alatt közel ötezren látogattak el a festői kis faluba, ami nem csoda: a Jazzpiknik a nyár egyik leghangulatosabb programja, fűben ülős jazz koncertekkel, naplementével, finom borokkal, tánccal. 2015-ben a szervezők 3 színpaddal és 15 koncerttel készülnek: a Tájház udvara az élőzenés klubok felhőtlen hangulatát idézi, a Paloznak szélén felállított nagyszínpadon a csillagos ég alatt különleges fellépőkkel találkozhatnak a látogatók. 

 
A T-Systems nagyszínpadon péntek este az Amoeba, Fábián Juli & Zoohacker, majd a nemzetközi jazz fesztiválok egyik legnagyobb sztárja, a Jazzanova ad koncertet. Szombaton az Infinity kezdi az estét, utánuk a Soul Surge következik, majd a szaxofonlegenda, Candy Dulfer perdíti táncra a közönséget. A Tájház udvarán a Homola Pincészet színpadon pénteken a Marosi Zoltán Band, Pribojszki Mátyás és zenekara, majd Little G. Weevil lép fel. A szombat Myra Monoka live act-jével indul, majd Gubás Gabi és zenekara valamint a Barabás Lőrinc Quartet ad koncertet. Idén új helyszínnel bővül a fesztivál: a Jazz Teraszon a Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei lépnek fel, valamint a fellépő zenészeknek lehetőségük lesz random örömzenélésre és akár alkalmi formációk kipróbálására is. 
 
Ahogy tavaly, idén is számítani lehet meglepetésekre, különleges performanszokra. Napközben gyerekprogramok várják a családosokat, éjjel interaktív fényfestés borítja be Paloznak központi épületeit. A piknik hangulatot piknik kosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok (kézműves sajtok és sonkák, fagyi, pálinka ) és plédek teszik teljessé. A fesztivál gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part legfelkapottabb éttermei biztosítják majd a harapnivalókat. A tökéletes zenei élményt kiváló hang- és fénytechnika garantálja. A fesztivál a Nagyon Balaton programsorozat része, házigazdája a Homola Pincészet, társszervezője pedig Paloznak Önkormányzata.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!