Azok a tállyai borbáros esték

2015. január 18. 21:43

A tállyai Maillot-kastély kiállítótermeiben havonta egyszer bor kerül a poharakba, és ismert emberek a mikrofon mögé. A szervezők rövid videóban próbálják visszaadni a hangulatot, de legalábbis kedvet csinálni.

2015. január 18. 21:43

2014 novemberében BorBár címmel borkóstolóval egybekötött, változatos kulturális programsorozat indult a tállyai Maillot-kastélyban. Havonta egy szombati este tokaj-hegyaljai borászok mutatkoznak be, majd kortárs művészeti produkciók: színházi előadások, kötetbemutatók, koncertek, és más izgalma programok várják az érdeklődőket.

A BorBár estek célja, hogy tartalmas és különleges kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget biztosítson Tokaj-Hegyalján és a környéken élőknek, továbbá az idelátogatóknak, és felélessze az évszázados gazdag, helyi kulturális hagyományokat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!