Roma értékek fesztiválja szombaton

2013. április 04. 11:59

Koncertek és színielőadások mellett táncház is várja az érdeklődőket szombaton a Cigánykerék – Roma Értékek Fesztiválon.

2013. április 04. 11:59

Koncertek és színielőadások mellett táncház is várja az érdeklődőket szombaton a Cigánykerék – Roma Értékek Fesztivál elnevezésű ingyenes rendezvényen a MOM Kulturális Központban Budapesten.

Április első hétvégéjén ünnepeljük a roma kultúrát, a nemzetközi roma napot pedig április 8-án tartják, így kettős apropója is van a fesztiválnak, amelyet hagyományteremtő szándékkal rendez meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) – mondta el Kovács Zoltán társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár az eseményt beharangozó csütörtöki sajtótájékoztatón.

Az esemény a roma kultúra különböző vetületeit mutatja be a különböző programok, egyebek mellett divatbemutató, kiállítás, ételkóstolás és kézműves foglalkozások segítségével.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!