Pénteken kezdődik a DumaFüred

2012. július 26. 09:38

A balatonfüredi humorfesztivál programjában a hagyományos és speciális stand-up comedy előadások mellett több tehetségkutató est, vendégprodukció és koncert is szerepel.

2012. július 26. 09:38

A Dumaszínház nyári fesztiválja kinőtte Nagyvázsonyt, ahol tavaly tartották a rendezvényt, és Balatonfüredre költözött. Most először nem egy, hanem három színpad is lesz: a balatonfüredi SunCity területén felállított nyolcszáz férőhelyes sátor, a kisebb, de hangulatos Lipstick klub és a Nagyszínpad.

Idén először szervezik meg az Allstars-estet, ahol a hazai stand-up legjobbjai lépnek a színpadra és a humor három generációját egyesítő trió, Fábry Sándor, Hajós András és Sándor György is szórakoztatja a közönséget. Koncertezik a Magashegyi Underground, a Heaven Street Seven, a Bëlga, a Budapest Bár és a Dumakoncert.
Továbbá szerepel a programban a L'art pour l'art Társulat és a Szomszédnéni odaát van című előadás is.

A fesztivál júlus 27-től augusztus 5-éig tart, részletes programja a www.dumaszinhaz.hu oldalon tekinthető meg.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!