Gyereksziget Halász Judittal és Gryllus Vilmossal

2012. június 08. 10:53

Halász Judit, Gryllus Vilmos és az Apacuka Együttes is fellép június második hétvégéjén a Hajógyári-sziget nagyrétjén, a Gyerekszigeten.

2012. június 08. 10:53

Június második hétvégéjén, a Gyerekszigeten Halász Judit, Gryllus Vilmos és az Apacuka Együttes is fellép majd. Szombaton a szombathelyi Mesebolt Bábszínház A vitéz szabólegény történetét eleveníti fel a Hajógyári-sziget nagyrétjén, majd a Kisötlet Gyerekszínpad Bűntény az erdőben című előadása és Halász Judit Apa, figyelj rám! című műsora várja a közönséget. Vasárnap Gryllus Vilmos gyerekműsora, a Majorka Színház A kékfestőinas című előadása és az Apacuka Zenekar koncertje várja az érdeklődőket.

A gyerekek mindkét nap alkothatnak és kézműveskedhetnek: a Kézműves Palota berkein belül agyagozhatnak, a zöldségszoborműhelyben répából, uborkából, burgonyából készíthetnek kis állatokat, mézeskalácsot díszíthetnek, a népi alkotótáborban A szívből lett táltos paripa és a Jankó és az elátkozott királykisasszony című mesék szereplőit készíthetik el. A Szürke Falka Egyesület a kelta hagyományokat mutatja be az érdeklődőnek, akik kipróbálhatják a pénzverés és ruhafestés művészetét is.

A Poronty Cirkuszban a Rippel Fivérek mozgásakadémiája, a Labirintus házában logikai és ügyességi feladatok várják a vállalkozó kedvűeket, akik a tudományos játszótéren sok más mellett gondolkodtató játékprogrammal is játszhatnak. A Láthatatlan kiállításon bekötött szemmel, fehérbot segítségével próbálhatnak meg kitalálni egy útvesztőből, kitapintani egyes tárgyakat és illatokat felismerni. A sportprogramokat gumiasztalon ugrálás, mászófal, asztalitenisz, csocsó, foci, tollaslabda és frizbizés színesíti. A helyszínen valamennyi sportághoz ingyenes sportszerkölcsönző működik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!