Mindenkit lenyomott a Transformers 3.

2011. július 04. 13:18

Amerikában és Kanadában 97,4 millió dollárt hozott a konyhára Michael Bay új robotos filmje a hétvégén.

2011. július 04. 13:18

A Transformers 3. Amerikában és Kanadában 97,4 millió dollárt hozott az elmúlt hétvégén. Michael Bay robotos mozija összesen 372 millió dollárnál tart világszerte, az előző két rész 709 és 836 milliót hozott. A nyitó héten még A Karib-tenger kalózai negyedik részét is megverte, ami most hagyta el az egymilliárdos bevételt.

A hétvégén a Verdák 2. végzett a box office-lista második helyén volt 109 millió dolláros bevétellel, a harmadik megosztva lett a Tom Hanks és Julia ROberts főszereplésével készült Larry Crowne és a Justin Timberlake-Cameron Diaz páros Rossz tanár. A Selena Gomez főszereplésével készült Monte Carlo lett az ötödik helyezett 8,5 milliós bevétellel. J.J. Abrams a hatodik helyre esett vissza a Super 8-cal, 108 milliónál tart.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. július 04. 14:35
Pénteken mutatták be. Tegnap, már a neten volt online . Igaz, orosz feliratokkal, de magyar szinkronnal. Na ennyit a forgalmazók magyarországi késleltetett bemutatózásáról. És így is kaszáltak 372 milla dollárokat. ------------------------------- Ja ! Ütős, pörgős , jó kis film. Az új csaj egy nulla, egyetlen pozitívuma a szopós szája, meg a kis nyuszi segge. Megan Fox, sem volt épp egy Shakespeare-i mélység, de árnyalattal jobb volt azért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!