Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Houdini a Google címlapján

2011. március 24. 10:52

Harry Houdini, a világhírű illuzionista szerepel ma a Google nyitólapján. A szabadulóművész Budapesten látott napvilágot Weisz Erik néven, ám a család még csecsemőkorában áttelepült az Egyesült Államokba. Houdini másfél hónapon belül a harmadik magyar vonatkozású téma a Google-nyitólapon.

2011. március 24. 10:52

Harry Houdinire, a világhírű illuzionistára emlékezik csütörtökön a Google. Houdini 1874. március 24-én, 137 évvel ezelőtt született Budapesten, de még csecsemőkorában áttelepültek a tengeren túlra. Már tizenévesen bűvészkedett, és szabadulóművészként futott be Amerikában. 52 évesen halt meg vakbélgyulladás miatt. Houdini másfél hónapon belül a harmadik magyar vonatkozású téma a Google-nyitólapon: február 20-án Munkácsy Mihály születésére, március 15-én pedig a szabadságharcra emlékezett a kereső.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubakka
2011. március 24. 12:26
Reggel már azt hittem azt hittem,hogy elengedték a Hunwaldot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!