Palotanegyed Fesztivál

2010. augusztus 27. 15:58

Augusztus 27. és 29. között újra mindenkit vár a Palotanegyed Fesztivál. A háromnapos, három - pénteken négy - helyszínen zajló rendezvényen rengeteg színes program várja az érdeklődőket, fellép többek között a Budapest Bár is.

2010. augusztus 27. 15:58

Augusztus 27-én, pénteken kezdődő és vasárnapig tartó Palotanegyed Fesztivál a Krúdy Gyula utca/Lőrinc Pap téren mindhárom nap antikvár könyvpiaccal, kézműves foglalkozásokkal, babaházzal, különleges társasjátékokkal és a VIII. kerületi mesteremberek portékáival várja az érdeklődőket. Emellett mindennap 17 órától irodalmi beszélgetésekre kerül sor: pénteken Kőrösi Zoltán, szombaton Kiss Csaba, vasárnap pedig Rácz Zsuzsanna lesz Ránki Júlia beszélgetőtársa. 

A Múzeum kertben csak pénteken lesz program, 20:30-tól a Bárka Színház előadásában Kokan Mladenovic-Gyarmati Kata: Igazság című komédiájának előbemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők. A Mikszáth Kálmán téren mindhárom nap 11:00-től, 16:00-től és 18:00-tól lesznek különféle koncertek, délelőtt elsősorban a kicsiknek. A Pollack Mihály téren pedig mindhárom nap héttől kezdődnek a koncertek. Pénteken a Budapest Bár lép fel, szombaton Kálloy Molnár Péter és vendégei koncerteznek, vasárnap pedig Lajkó Félix szórakoztatja majd az érdeklődőket.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!