Készíts lemezt a hamvaidból!

2010. augusztus 31. 13:44

Egy brit cég megtalálta a vinylrajongók tökéletes végső nyughelyét. Az elhunyt hamvaiból akár 30 hanglemez is készíthető, amire aztán felkerülhetnek annak kedvenc számai vagy végakarata.

2010. augusztus 31. 13:44

Amikor véget ér az az album, ami maga az élet, nem volna-e szép megtartani ezt a lemezt, hogy az idők végezetéig foroghasson?” - hirdeti szolgáltatását az And Vinyly nevű brit cég. A vállalat az elhunytak hamvaiból készít vinyl lemezeket, amikre aztán rögzíthető az elhunyt személyes üzenete, végakarata, kedvenc számai, de lehet csak úgy üresen is igényelni a hamvakból készült lemezt.

A honlap figyelmeztet arra, hogy bár a rajta olvasható szövegek amolyan könnyeden kezelik a halál kérdését, a valóságban a cég szolgáltatásait a lehető legnagyobb tisztelettel végzi. A hamvakból akár 30 darab vinyl is készíthető. Ha valaki kevésbé vinylrajongó, akkor az is megoldható, hogy rendes temetést kapjon, de testének egyes részeit elhamvasszák, és abból készüljön lemez. De nem csak belőlünk, hanem kedvenc háziállatainkat is megőrizhetjük ily módon.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!