Hol hangoskodjunk pénteken?

2010. július 09. 09:57

A Balaton Sound második napja elvileg már a keményebbek közé tartozik. Valószínűleg nagyobb lesz a tömeg, nagyobb lesz a por, lassabban adják ki a sört, ellenben jóval nagyobb lesz a buli is! De hol?

2010. július 09. 09:57

A Balaton Sound fesztivál második napi ajánlóját egy apró gyászhírrel kell kezdenünk: James Righton billentyűs rosszulléte miatt a csütörtöki Klaxons koncert elmaradt. A második lemezét hamarosan kiadó együttes koncertjének hiánya ugyan elszomorító, na de a péntek is nap!

A pénteki bontás első igazán érdekes eleme a feszes minimált játszó fővárosi NVC Crew, akik a 100% MTV program keretében lépnek fel a fesztiválon. A nagyszínpadon jól eshet egy Chemical Brothers, esetleg Tricky, aki a Massive Attack tagja. Aki nem volt még, az válassza a Belga-koncertet! Egy elektrófeszt lényege az éjszakai techno-megőrülés. Ezt a kanadai, Ed Banger-közeli Chromeo szolgáltathatja live előadásával szolgáltatja. Fontos még DJ Fresh, a breakbeat modern úttörője.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!