Rekordszámú jelölés a Prima Primissimán

2010. június 16. 13:12

Debrecenben nyolcadik alkalommal fogják átadni a Prima Primissima Díjat. Az elismerésre a tudomány,a művészet, illetve a sport területén tevékenykedő személyiségek esélyes.

2010. június 16. 13:12

Lovassy Tamás, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának főtitkára elmondta: A primák személyére már tavaly is rekordszámú javaslat érkezett, de az idei szám ennél is több 15 százalékkal. Ezt jól mutatja az is, hogy a képzőművészet kategóriában tavaly 53, míg idén 73 név került szóba.

Dávid Ferenc, a kuratórium elnöke ismertette Budapesten mind a tíz kategóriából azt a három nevet, akik közül a Prima Primissima Díj nyertesei kikerülhetnek majd. A jelöltek között van Buzánszky Jenő, az Aranycsapat tagja, Rubik Ernő feltaláló, de Jancsó Miklós filmrendező is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!