Homer Simpson a legnépszerűbb

2010. június 02. 13:35

A lusta, fánkzabáló és tévéfüggő mintaférj még Harry Pottert is megverte. Az utóbbi két évtized legjobb televíziós karakterének megtisztelő címét a Simpson család feje kapta az Entertainment Weekly című amerikai magazin szavazásán.

2010. június 02. 13:35

Matt Groenig  alkotó szerint a sárga sörvedelő Homer sikere abban rejlik, hogy milliók tudnak vele azonosulni. A Simpson családot hosszú évek óta több mint 90 országban sugározzák: az Egyesült Államokban ez a legrégebben futó főműsoridős széria, jelenleg a 21. évadnál jár. Milliók kedvence, J.K. Rowling Harry Potterje végzett a dobogó második, a Sarah Michelle Gellar által megformált Buffy pedig a harmadik fokán.

A negyedik helyen Tony Soprano végzett a Maffiózók című sorozatból, őt pedig Heath Ledger zseniális Jokere követi. Szerepel még az első tíz között Rachel a Jóbarátokból, Ollókezű Edward, Hannibal Lecter, Carrie Bradshaw a Szex és New Yorkból, illetve Spongyabob Kockanadrág, Bikinifenék hőse.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2010. június 02. 21:08
Fura hogy Eric Cartman nem került fel a listára. Bár ő kevésbé polkorrekt, de ettől függetlenül helye lenne rajta. Homérnak viszont így is örülök. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!