Tarantino parti!

2010. április 01. 10:28

Filmes beöltözős őrület a Tűzraktérben! Ráadásul aki beöltözik a mester valamelyik karakterébe, az fesztiváljegyet nyerhet.

2010. április 01. 10:28
A Szomszédok Reloaded szervezői újabb tematikus estét szerveznek a Tűzraktérben: pénteken Jelmezes Tarantino Party lesz műsoron, ahol a rendező karaktereinek lehet beöltözni. A különböző szereplők bőrébe bújó résztvevők jegyet nyerhetnek a VOLT-fesztiválra és egyéb meglepetések is várnak rájuk. Az esemény reklámozására indult blogon ötleteket is javasolnak a bulizni vágyóknak.

Az este beszélgetéssel indul: Réz András, Vágvölgyi B. András, Varró Attila és több meghívott vendég azt a kérdést járja körül, hogyan lett Tarantinóból kultikus rendező a B filmek újragondolásával. Ezután a Cayetana zenél, majd Patent with special guests aka The Stuntman´z játszik Tarantino-zenéket. Éjféltől a keverőpulté a főszerep: DJ Clairvo, BOV& Chocolizer (USA), az Acting like brothers és Lucrecia Protellor szórakoztatja a közönséget.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!