Backpackers’ Spring a Gödörben

2010. március 11. 13:47

Föld alatti tavaszi zsongás immár tizedszer a Gödörben, március idusán. Ott lesz a Zagar, a Barabás Lőrinc Eklektic, a The Carbonfools, a colorStar, Péterfy Bori és még sokan mások.

2010. március 11. 13:47
Pénteken elsőként a Kelet-Nyugat torzít és romantikázik, majd a Magna Cum Laude érkezik vidéki sanzonokkal, aztán a Barabás Lőrinc Eklektic vezet át a jazz és a hiphop határmezsgyéjén, végül pedig DJ NINth játszik.
 
Másnap a Zagar indít egy tudatfolyamos electrotrippel, aztán az új korongját bemutató Korai Öröm hatol be pszichédbe, később a The Carbonfools stand up comedyje csal mosolyt arcodra, hogy még később a colorStar utaztasson el, majd a Korai’s Banditos hozzon vissza a Földre.

Vasárnap pedig a Marlboro Man!, majd Müller Péter Sziámi és az Első Osztályú Vidéki Srácok underground körei követelnek maguknak figyelmet, utánuk aztán Péterfy Bori táncoltat. A programot a Duende és DJ Bence zárja.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!