Budapest a Hajón

2010. február 15. 10:45

A Budapest Bár maratoni koncertet ad az A38 Hajón. A fellépésről a zenészek felvételt is készítenek, és a közönség örömére addig játszák majd újra a dalokat, amíg nem lesz vele mindenki elégedett.

2010. február 15. 10:45
A hazai zenészek krémjével felálló Budapest Bár dupla-koncertjének második állomásán élőfelvétel is készül. Már júniusban volt egy felejthetetlen este, ami ezúttal folytatódik, de nem akárhogyan: ha a zenészek nem elégedettek egy számmal, akkor - a közönség nagy örömére - újrajátsszák és újraveszik. A koncerten egy régi terv valósul meg: a két lemez anyagát együtt egy jó hosszú koncert keretében adják elő, és ha minden igaz, lesz néhány olyan szám is, ami még nem hangzott el sehol.

Az immár aranylemezes együttes ezen az estén egyszerre összegez, s mutat a jövőbe, így rengeteg kiváló slágert hallunk majd kedvenceink előadásában, amelyekre kifulladásig táncolhat a nagyérdemű. Az est fényét emeli Szalóki Ági fellépése is.

A Budapest Bár-t eredetileg Farkas Róbert (hegedű, gitár) alapította azzal a szándékkal, hogy friss lendületet adjon a kávéházi cigányzenei hagyománynak. A zenekar jelenlegi felállása: Farkas Róbert (hegedű), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (tangóharmonika, zongora) Farkas Richárd (bőgő) és Frenk (dob). Ének: Behumi Dóri, Frenk, Ferenczi György, Keleti András, Kiss Tibor, Lovasi András, Németh Juci, Ruttkai Bori és Szűcs Krisztián.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!