Nagy pusztítás volt Odesszában, dróneső érte a kikötővárost

2024. április 23. 11:01

A támadásokban többen megsérültek, köztük gyerekek is.

2024. április 23. 11:01

Nyitókép: NINA LIASHONOK/AFP

Oroszország drónokkal intézett támadást a dél-ukrajnai Odessza kikötővárosra, amiben hét ember megsérült, köztük két gyermek is – tudósított az MTI alapján az Index

Oleh Kiper, az odesszai terület kormányzója a Telegramon írta, hogy a városban több lakóépület kigyulladt, illetve legkevesebb 14 lakás megrongálódott. Az Ukrajinszka Pravda közben arról tájékoztatott, hogy legkevesebb kilenc sérültje van a támadásnak, közülük négy gyerek. A romok alól további 34 embert kellett kimenekíteni. 

Kijevet is célbavették a drónok, de az ukrán hadijelentések szerint az összeset sikerült hatástalanítani, így a város katonai közigazgatás vezetője nem számolt be sérültekről.

 

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­­g­ö­­s­­­ ­­­l­­á­­n­­y­­o­k­ ­­­v­­á­­r­n­­a­­k­­ ­­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
B_kanya
2024. április 23. 14:03
Üdvözölték a csigazabálókat...
B_kanya
2024. április 23. 14:02
"szintetikus 2024. április 23. 11:06 • Szerkesztve Na mindjárt jönnek a moszkovita náci csicska magyarok és ujjonganak a gyerekek bombázása láttán." Vajon a hoholszoponcznak mikor tűnik fel a kvartal-95 palivúdja, hogy minden orosz támadás után bejelentik, hogy gyerekek sérültek meg?
iSTaR_GoM
2024. április 23. 13:15
Kár ezekért a városokért. A németeknek vajon eszükbe jut, hogy a 2. VH-ban Drezda milyen képet mutatott? Vagy mondjuk London? És Amerika vagy a britek még gondolnak rá? Nem ártana, mivel vészesen közeledik az, amikor nyugati városok is ilyen állapotba kerülhetnek újra. Ezzel a lehetőséggel mintha nem számolnának... pedig megvan az esélye....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!