Hatalmas toborzásba kezdett a Wagner-csoport, felébredtek a Prigozsin-kómából

2024. április 05. 07:14

Vajon mire készülnek most?

2024. április 05. 07:14

Nyitókép: YouTube

Az Unian arról ír, hogy Jevgenyij Prigozsin halála óta első alkalommal kezdett nagyszabású toborzásba a Wagner-csoport, amit arra alapoznak, hogy  

a zsoldoscsoport hivatalos Telegram-csatornáján már 20 üzenetet tettek közzé

 a toborzás megkezdéséről február óta. Hozzáteszik: korábban az „afrikai” zsoldosok toborzását 2023 márciusában felfüggesztették az „ukrán” csoportok megalakulása miatt.

Hangsúlyozzák, hogy 

a szervezetnek harcosokra van szüksége

 a nyugat-afrikai Maliban végrehajtandó katonai műveletekhez, az országot irányító Assimi Goita pedig megújította a szerződést a Wagner-csoporttal.

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­ö­­­g­­­ö­­s­­­ ­l­á­n­y­o­­k­ ­­v­­­á­r­­­n­­a­k­­­ ­­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Kovács Ubul
2024. április 05. 08:48
Az lesz az igazi ébredés, amikor Maliban is ukrán kommandósokba botlanak :))
gyzoltan-2
2024. április 05. 08:27
"Hatalmas toborzásba kezdett a Wagner-csoport, felébredtek a Prigozsin-kómából" -nem hiszem, hogy gondot okoznának... Mint közismert, kielégítő a viszony Putyin és Orbán Viktor között..! -akár olyan mértékben, hogy Putyin kikérhessen szolgálat teljesítésre szaktekintélyt, kinek sima ügy volt, a támogatott, majd tűrt, végül tiltott kategóriába sorolt magyar nemzeti alapú MNA felszámolása... (Bezzeg az Antifa-gyanús "Szikra" szabadon működhet...) -nagy gond ez a szegény Antifa terrorista szegény kormányunknak... A gond, hogy hogyan kellene a kecskét megetetni úgy, hogy a káposzta is megmaradjon... -mindenképpen nehéz időszak, egyébként is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!