Horvát elnök: „Ameddig Magyarországon nem indítják be a tankokat…”

2024. március 20. 09:13

Zoran Milanovic nem foglalkozik azzal, hogyan élnek Magyarországon, amíg nincs következménye hazája szempontjából, az Európai Unióról pedig azt mondta, a nagyok pénzkereseti lehetősége.

2024. március 20. 09:13

Nyitókép: MTI/EPA/Antonio Bat

Az Európai Unió azért jött létre, hogy a nagyok pénzt kereshessenek – jelentette ki Zoran Milanovic horvát elnök a Jutarnji List tudósítása alapján. Hozzátette, köztük és a gazdagok között a különbségek örökre megmaradnak, a demokráciákat tekintve pedig „van ilyen is, olyan is”.

Ameddig Magyarországon nem indítják be a tankokat, nem érdekel, hogyan élnek, miként kell keresztet vetniük, milyen cipőt hordanak, és az sem, mire szeretnék a gyerekeiket tanítani az iskolában, amíg nem a gyűlöletre

– szögezte le Milanovic.

A horvát elnök korábban a magyar határvédelmen gúnyolódott, ám Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója gyorsan helyre tette.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tboyka
2024. március 24. 07:52
Én is ezt mondom jó pár évtizede, hogy minden ország foglalkozzon saját magával. Ne mondja meg a másiknak, hogy mit tegyen és mit ne. Ha egy országban nyer egy politikus a választáson, azt ne kérdőjelezze meg egy másik ország politikusa. Pl. : egy magyar ember azért szavaz egy politikusa, mert ő így gondolja, és reméli, hogy az ország és az ő érdekeiért fog dolgozni. És ezt a döntést ne próbálja meg egy idegen a sajat érdekeiért megváltoztatni hazugsággal.
SA001
2024. március 20. 19:41
Most ez is elővette a magyarkártyát?
Uztu
2024. március 20. 16:56
Hát a kikötőt csak össze kellwnw kötni az anyaországgal.
KBA98
2024. március 20. 16:40
Ez is egy seggfej! Ki a franc akarja őket bántalmazni? és valóban semmi köze semmihez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!