Remek újítást kapnak a legolcsóbb iPhone-ok (VIDEÓ)

2024. február 12. 11:23

Az Apple műhelyében legalább két horizontális zsanérral rendelkező prototípus készül.

2024. február 12. 11:23

Kiderült, hogy az Apple nem csak az előlappal készül variálni: hátul már az iPhone 16 esetében is függőleges kamerakiosztásra számít a szakma, és

ezt a dizájnelvet követheti a soron következő SE, csak egy optikával, a kapszulára mikrofont és LED villanót helyezve

– írja a Mobilarena.

A lap hozzátette, hogy a jó minőségű renderkép még nem garancia a végleges és hiteles formára, és egyelőre az sem biztos, hogy lesz 2024-ben új iPhone SE: a BOE panelekkel várt újdonság a GSM Arena szerint például csak 2025-ben érkezik.

Lehet, hogy még nagyobb dobásra készülhet az Apple?

A portál arról is beszámolt, hogy úgy néz ki, az Apple műhelyében legalább két horizontális zsanérral rendelkező prototípus készül, azaz kagylótelefon.

Ez azt is jelenti, hogy korai fázisban van még a fejlesztés, és legkorábban 2026-ban érkezhet meg egy vagy több összecsukható iPhone, viszont az almások azon vannak, hogy a korai foldable termékek gyermekbetegségeit kikerüljék.

Az első kínai próbálkozásról itt láthatnak egy videót:

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: LUKAS BARTH / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2024. február 12. 14:47
Remek újítás, ilyen még nem volt, az Apple megint feltalálta a lyukat a sajtban. Mint mindig. "viszont az almások azon vannak, hogy a korai foldable termékek gyermekbetegségeit kikerüljék." Azon már rég túl vagyunk, már többedik generációja van más gyártóknál, gyermekbetegségek nélkül.
konfucius
2024. február 12. 13:15
Miért írod le tényszerű kijelentéssel, ami egy feltételezés maximum? Mi ez a legalja újságírás megint??!
citromosParizer
2024. február 12. 12:34
tud majd végre MMS-t küldeni? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!