Palesztin tüntető Londonban: El fog jönni a mi időnk, a mészárlásokat normalizálni kell a status quo részeként (VIDEÓ)

2024. január 14. 12:58

Később meggondolta magát és azt mondta, nem is úgy értette.

2024. január 14. 12:58
null

Erős mondatokat produkált egy szombati, londoni palesztin-párti tüntetésen Mohammed el-Kurd. A palesztin aktivista beszédében először azt mondta, „az izraeli rezsim a valaha volt legszörnyűbb, legbrutálisabb bűnöket követi el Gázában”, majd azt mondta, hogy a cionizmust ki kell irtani. 

Volt azonban ennél erősebb mondata is: 

 El fog jönni a mi időnk, a mészárlásokat normalizálni kell a status quo részeként”.

Erről felvétel is van: 

Mohammed el-Kurd később X-en volt kénytelen magyarázkodni, azt írta:

„Nyilvánvalóan nem vagyok idióta, sosem mondanék ilyet. Világosan arra gondoltam, hogy nem szabad normalizálnunk a mészárlásokat”,

majd hozzátette, hogy mindenki csak „szándékosan kiforgatta” a szavait.

Nyitókép: X-videófelvétel

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. január 19. 17:33
Beszélek picit angolul és de egy idióta mert pontosan azt mondta.
alexandrosz-2
2024. január 14. 18:59
Tudod cuckoldkonzi mandineres buzi zsidó, ilyen az, amikor a sémi vértestvéreitek tanulnak tőletek. Mivel akadálytalanul irtjátok, üldözitek őket, amióta az apartheid zsidó terrorállamotokat kitaláltatok, ezért jogosan gondolja azt, hogy ha eljön az idejük, márpedig a demográfiai trendeket nézvést tutira eljön, akkor ök pontosan úgy rendeznek le benneteket, tömeggyilkos zsidókat, ahogyan ti öket, palesztinai arabokat gyilkoltátok, üldöztétek. Jó buli lesz, az tuti. Tudod zsidó: fogat fogért. A 131 napotok alatt kohn apátok is kitett magáért, majd rosenberger következett a zsido bandájával 45 éven át, ma meg ti, a fattyaik raboltok, gyaláztok, pusztitotok minket, ahol értek. A mostani 100 napotok alatti 23 ezer halálos áldozatot, az elpusztított kórházakat, a 60ezernyi sérültet mi sem felejtjük, hát még a társaik, rokonaik!
0123456789-2
2024. január 14. 18:04
Néhányan beugranak @karakter-2-nek és @antal-jozsef-2-nek, ők vagy kisnyilasok (ez a valőszínűbb) vagy szélsőséges bolsevikok.
Akitlosz
2024. január 14. 17:55
A nagy Churchill előre kiagyalta, hogy miket fog mondni, leírta és elmondta papírból. Egyszer tett kivételt, bele is sült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!