Emmanuel Todd francia történész megszólalt az orosz-ukrán háború ügyében

2024. január 18. 16:47

Minden szava aranyat ér.

2024. január 18. 16:47
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Emmanuel Todd francia történész -aki már a hetvenes években megjósolta, egyedüliként a Szovjetunió összeomlását- megszólalt az orosz-ukrán háború valamint az orosz-német kapcsolatok ügyében. No és persze az Egyesült Államok európai szerepvállalásáról is. Minden szava aranyat ér – s persze, ha mi mondjuk ugyanezt, akkor hülyék vagyok és Putyin propagandistái.

Ezt is ajánljuk a témában

Egy idézet a Mandi szemlézte interjúból: »az USA csapdába esett Ukrajnában, és az Oroszországgal való konfrontáció középpontjában találta magát. Ez a csapda az ukrán nacionalizmus miatt alakult ki, mondja, és Washington illúziói miatt, hogy Oroszországot eltüntetheti. A Nyugat szörnyű szenvedésre ítélte Ukrajnát azzal, hogy azt az illúziót ébresztette benne, elegendő eszközzel rendelkezik, hangsúlyozta.«”

Nyitókép: Maxym Marusenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. január 20. 19:18
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
powerage
2024. január 20. 09:43
"Minden szava aranyat ér." Úgy érted, triviális általánosságokról beszél?
snfbvksan
2024. január 19. 19:55
"Ez a csapda az ukrán nacionalizmus miatt alakult ki" Na ezért fontos, hogy megszabaduljunk a nacionalizmustól. Teljesen. A svájciak is hazafiak, nacionalizmus nélkül. Lehetséges. Sőt, az a valódi hazafiság.
lesmiserables
2024. január 19. 13:27
vendégmunkásokkal mi van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!