Von der Leyen bejelentette: nem indul az EP-választáson

2023. szeptember 15. 13:04

Nem akar szerepelni regionális jelöltlistán.

2023. szeptember 15. 13:04
VON DER LEYEN, Ursula

Ursula von der Leyen nem indul Németországban a jövő évi EP-választásokon, de a jobbközép erők vezető jelöltje lehet az Európai Bizottság elnöki posztjának második ciklusára – számol be a Politico.

A lap három CDU-tisztségviselőre hivatkozva írja, hogy Von der Leyen közölte a Kereszténydemokrata Unió (CDU) Alsó-Szászország tartománybeli helyi szervezetével, hogy nem akar szerepelni a jövő júniusban tartandó európai parlamenti választás regionális jelöltlistáján. Mint azt a Politico írja, az előzetes felmérések szerint az Európai Néppárt pártcsalád vezet a választásokon.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Julien Warnand

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2023. szeptember 17. 17:46
UvdL egy bolsevik-kollaboráns bűnöző. Egy normális világban a főtárgyalására készülne. Ráadásul még korrupciós ügyekkel is tarkítja a rettenezes bűneit.
darling
2023. szeptember 16. 21:18
Még szerencse, h nem az EU-s káderek akarnak betölteni több posztot is! Ezek szerint "örüljünk". h "csak" a mostani, bizottság elnöki posztért indul újra! Ki kell golyózni - valahogy - ezt a frigid lelkű, agytalan, amerikai ügynök, német kápót! Még akkor is, ha a következő sem lenne jobb!
omega
2023. szeptember 16. 14:09
Ezt egy kicsit nem értem. Odáig még igen, hogy nem akar szerepelni a listán, de akkor hogy lehet belőle akár ruhatáros is az unijóban?
123321
2023. szeptember 16. 13:22
átkozott cseléd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!