„Az orosz ördögök foga csikorogni fog, veszett szájuk őrjöngésben fog habzani” – elszabadult az ukránok transznemű szóvivője

2023. szeptember 14. 17:34

Azt mondta, sorra le fogják vadászni az összes orosz propagandistát.

2023. szeptember 14. 17:34

Sarah Ashton-Cirillo, az Ukrajnai Területi Védelmi Erők transznemű szóvivője X-en (korábbi Twitter) osztott meg egy rövid videót, amelyben arról beszél, hogyan fogják megbosszulni az oroszokon a háborút. A videó a Russia Hates the Truth nevű sorozat része.

„Jövő héten az orosz ördögök foga még erősebben fog csikorogni, veszett szájuk pedig őrjöngve habzani, ahogy látják, amint a Kreml kedvenc propagandistái megfizetnek a bűneikért” – ecseteli.

Hozzáteszi: az összes orosz propagandistát le fogják vadászni, és igazságot szolgáltatnak majd, mindezt az „Istenbe, a szabadságba és a felszabadulás reményébe” vetett hit által.

A propagandavideót alább tekintheti meg:

Nyitókép: X/Sarah Ashton-Cirillo

 

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FAdamus
2023. szeptember 15. 09:06
Egy transznemű Istenre hivatkozva terrort akar alkalmazni. Egyértelműen a Sátán irányítja ezt a személyt. A Sátán szokott "Isten nevében" istentelen dolgokat elkövetni. Az, hogy még transznemű is, erősíti az istentelenségét.
faramuci
2023. szeptember 15. 06:16
Nemérteni ángol,de talán azt mondja hogy: nagy szerszám csikorog a fogam alatt,majd ezután valami habzik a számban........
syphax-2
2023. szeptember 15. 06:07
Beee! ILYEN RANDA TRANSZNEMŰ ÁLLAT CSAK A HÜLYE HOHOL HATÖKRÖKNÉL JELENLHET MEG A TÉVÉBEN..Rámjön az okádáás és a hígfosás, ha csak ránézek is egy ilyen SZÖRNYRE. EGY DISZNÓ SZAROS SEGGE SZEBB ETTŐL A SZERENCSÉTLENTŐL....
irondome
2023. szeptember 14. 23:15
Igazi, USA konform reklámarc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!