„Ezek a hüllőszerű lények egyértelműen nem emberek” – Medvegyev Bidenről, Zelenszkijről és Von der Leyenről posztolt

2023. július 28. 16:12

Az orosz politikus elszabadult hajóágyúként ténykedik a Telegramon.

2023. július 28. 16:12

Dmitrij Medvegyev ismét elszabadult a Telegrammon. Legfrissebb bejegyzését úgy kezdi, „az Egyesült Államok újfent paranoiásan keresi az idegeneket”. Az orosz politikus egy olyan montázst tett közzé, amelyen Joe Biden, Ursula von der Leyen, Boris Johnson, Volodimir Zelenszkij, Emmanuel Macron és Olaf Scholz látható.

Nézzétek ezeket az arcokat! Köztünk vannak! És ezek a hüllőszerű lények egyértelműen nem emberek

– hangoztatja Medvegyev.

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2023. július 28. 21:47
A ruszki Bayer Zsolt.
nempolitizalok-0
2023. július 28. 20:40
Cselédek.Végrehajtják a CIA utasításait, cserében annyit rabolhatnak amennyit akarnak. Amúgy a libsi nagyban is ugyanazt amit kisebb méretekben, elárulva bármilyen helyi érdeket kiszolgálja a nagyokat, cserében megvédik.
Ugandai Bubu
2023. július 28. 19:57
Két eset lehetséges. 1. Teljesen megőrült, megkattant a piától. 2. Kiszámított propagandaszöveg a kollektív orosz néplélek legsötétebb bugyrából, és azért mondja, mert az orosz ember ennyire hülye, hogy ezt elhiszi, mert el akarja hinni. Bármelyik is igaz, brutális.
hátakkor
2023. július 28. 19:19
Ezek a hüllőszerű lények egyértelműen nem emberek Ez a figura volt orosz proxy cár, szülinapján a Deep Purple húzta a Kremlben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!