Videón, ahogy vak gyerekek segélykoncertjét vágják haza palesztinpárti aktivisták

2023. december 28. 16:05

Ausztráliában egy hagyományos karácsonyi hangversenyt tartottak, amikor megérkeztek a zászlóval felszerelt, Izrael-ellenes szlogeneket skandáló figurák.

2023. december 28. 16:05

Tízezer ember koncertélményét zavarta meg az a néhány palesztinbarát tüntető, akik egy karácsonyi segélykoncertre, a Vision Australia Carols by Candlelight nevű rendezvényére rontottak be, amit egyébként a Channel 9 tévécsatorna is közvetített, írta meg a The New York Post.

A tüntetők áttrappoltak a színpadon, és Gázáról kiabáltak a tömeg felháborodott hurrogása közepette, amíg a biztonságiak végül le nem kapcsolták őket.

https://x.com/HenMazzig/status/1738876396548894978?s=20

A műsorvezetők végig empatikusan kezelték a helyzetet, egyikük megjegyezte, hogy „mindenkinek megvan a maga … pillanata. … Nagyon nehéz időszak ez ezen a világon… Nagyon sok fájdalom van odakint, amit az emberek átélnek”.

Mások kevésbé voltak elnézőek, Darren Grimes, a GB News konzervatív kommentátora azt mondta: „Nem. Ez a pillanat nem az övék.”

Izrael-párti aktivisták pedig szégyenteljesnek nevezték a cselekedetet, ami egy olyan koncertet zavart meg, amelynek teljes bevételét vak vagy gyengénlátó családokra fordítják-

Emlékezetes, nem ez az első eset, hogy palesztinbarát tüntetők botrányt okoznak; az Egyesült Államokban tragédiába is torkollott egy hasonló rendezvény, miután egy 69 éves zsidó férfi belehalt fejsérüléseibe, amit egy palesztinpárti tüntető okozott neki.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: az ominózus jelenet, ami ezen a linken megnézhető

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2023. december 29. 00:45
Ilyenek a mocskos arabseggnyalók, pont mint a védenceik...
julius68-2
2023. december 28. 19:17
Először engedjék el az elrabolt felnőtteket, gyerekeket, addig viszont kussoljon a csürhe.
Takagi
2023. december 28. 18:58
Menjenek haza harcolni, ne arcoskodjanak a békés országokban.
Nyugati_Adam
2023. december 28. 18:50
Van egy jó magyar mondás. Így hangzik: Amilyen az adja isten, olyan a fogadj isten. A palesztínoknak az erősebb féllel szemben nem kellett volna háborút kezdeményezniük. Ezt a szabályt a palesztín vezetők elfelejtették, vagy soha nem is ismerték. A háborúkban mindég az erősebb fél győz. Akkor is, ha a szomszédság első ránézésre kisebb és gyengébb, mint az ellenfél. Ez a konfliktus egyben vízválasztó is lehet akkor, ha a nem muszlim népesség nem tud rendet teremteni a gyorsan szaporodó muszlimok térítő és/vagy rabszolga tartó és kulturális hegemón törekvéseinek. A valóság ugyanis az, hogy a Magyar Királyságot a muszlimok több mint 2/3-át lepusztították, amit csak a XIX század utolsó negyedére sikerült visszaépíteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!