Svédországban betelt a pohár – nő a szigor a bevándorlókkal szemben

2023. december 26. 19:24

Ezek lehetnek a segélyalapú bevándorláspolitika végnapjai.

2023. december 26. 19:24
null

Svédország szigorít a bevándorlókra vonatkozó politikáján, és a jelek szerint a közeljövőben további radikális változásokat terveznek. A jobboldali vezetés döntése alapján azok az országok, amelyek nem fogadják vissza az elutasított menedékkérő migránsokat, a jövőben nem kapnak fejlesztési segélyt Svédországtól – írta meg a Magyar Nemzet.

Szigorodó bevándorlási engedélyek

A svéd kormány azt kívánják elérni, hogy a jövőben a bevándorlók csak az „aktívan együttműködés” esetben kaphassanak bevándorlási engedélyt.

Nem emberi jog svéd fejlesztési segélyt kapni

– mondta Johan Forssell, a nemzetközi fejlesztési együttműködésért és külkereskedelemért felelős miniszter.

Különbséget kell tenni a valóban nemzetközi védelemre szoruló migránsok és azok között, akik pusztán gazdasági okokból akarnak Svédországba jönni

– tette hozzé Maria Malmer Stenergard, migrációért felelős miniszter.

Az alábbi felvételen az látható, amint a svéd rendőrség elveszti a kontrollt a migránsokkal szemben:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Atila Altuntas / Anadolu via Getty Images

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. december 27. 07:45
Az Iszlám korunk pestise..
Janika50
2023. december 27. 07:40
Ez aztán az ébredés. Halló migrikék, mostantól nem kell titokban csinálni, kötelező lesz a vodka vedelés, a dumusz(disznóhús) zabálás. Tilos lesz a szöszke svéd csajok megerőszakolása. Majd úgy mint eddig, önként teszik szét a lábukat.Nincs ebben semmi új. Már a 70-es, 80-as években is tömkelegében jöttek velünk Orientbe, hogy elszegődjenek valami ottani jómodu háremébe. Aztán pár év mulva jöttek vissza kiégve, legatyásodva, bocs bugyisodva. Most ők a szellemi erő Skandináviában.
Cserna János
2023. december 27. 05:54
Azt hiszem, azért lassan magukra találnak a svédek. Majd lőni is fognak, ha máshogy nem megy. Meg kell védeniük a hazájukat, az övék, nem a migránsoké. Alig hiszem, hogy az 56-os magyarok így viselkedtek volna.
pipa89
2023. december 27. 01:57
Na, és mit szól ehhez Sanyika és Ursula? Mi lesz így a Világállam projekttel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!