Rendkívüli jelenet: megalázták az Inter alelnökét a BL-sorsoláson (videó)

2023. december 19. 07:52

Javier Zanettit nem akarták beengedni a biztonságiak a sorsolásra.

2023. december 19. 07:52
null

Nem mindennapi jelenet zajlott le a hétfői Bajnokok Ligája sorsolásán, amikor az Inter alelnökét, Javier Zanettit nem engedték be a terembe – írta meg az Origo

Az egykori világhírű futballistát, a BL-győztes és 143-szoros argentin válogatott Zanettit állítólag azért nem engedték be a terembe, mert hiányzott az UEFA-igazolványa.

A rendezvény ajtajánál álló biztonságiak nem ismerték fel az Inter legendáját, ezért következett be a kellemetlen helyzet. Az interneten terjedő felvétel tanúsága szerint a kínos helyzetben lévő Zanetti igyekezett meggyőzni a biztonságiakat arról, hogy valóban az Inter alelnöke, és kérte hogy engedjék be. Végül nagy nehezen, de sikerült bejutnia a sorsolás helyszínére. 

Az Inter csapatára kemény párharc vár, mivel a nyolcaddöntőben az Atlético Madriddal kerültek össze a sorsoláson.

A jelenetről készült felvételt itt tekintheti meg:

 

***

Nyitókép:  Alessandro Sabattini / Getty Images
 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. december 19. 09:28
Ugyan már, senki nem alázott meg senkit. A házőrző tette a dolgát, nála a megfelelő igazolvánnyal lehet bemenni. Oda kellett volna hívni a főnökét, az beengedi a fickót, ha akarja, az már az ő felelőssége.
pepu
2023. december 19. 09:18
Én is így jártam a múltkor. Megállított a rendőr és hiába mondtam neki hogy de én nem ittam, biztos úr, megszondáztatott. Persze amikor nem mutatott semmit , akkor azért előbújt belőlem a kisördög: - hát nem megmondtam? Mondjuk majdnem baj lett belőle, mert úgy röhögtek, majdnem eldobták a szondagépet.
cutcopy
2023. december 19. 08:20
Persze a kis Alextől meg már nem kérik a belépőt a Fehér házba..
Akitlosz
2023. december 19. 08:16
Ez nem megalázás Ez a REND. Lett volna. Mire fel akar ez a senkiházi kiváltságot? TARTSA BE A SZABÁLYOKAT, MINT MINDEN TISZTESSÉGES EMBER! Jogtalan volt a beengedése. A paraszt azt hiszi, hogy rá nem vonatkoznak a szabályok, ő felettük áll. Én kirúgnám a biztonsági őrt, aki beengedte jogtalanul ezt a simlist. Méghogy őt alázták meg! A jogkövető polgárokat alázták meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!