Megölte a feleségét a világbajnok ausztrál biciklista

2023. december 31. 15:06

Rohan Dennist azonnal őrizetbe vették a rendőrök.

2023. december 31. 15:06

Megölte a feleségét Rohan Dennis világbajnok ausztrál biciklista – írja a Corriere. Egyelőre pontosan még nem tudni sokat az esetről azon túl, hogy szombat délután Ausztráliában elhunyt Melissa Hoskins korábbi ausztrál kerékpáros világbajnok, alig néhány órával azután, hogy Adelaide külterületén elütötte egy utcai terepjáró (SUV).

Az autót Rohan Dennis, Hoskins férje és két gyermekének apja vezette,

aki maga is profi kerékpáros volt egészen két hónappal ezelőtti visszavonulásáig, sőt, a sportág globális szintű egyik legsikeresebb képviselője volt.

Az olasz lap szerint az a tény, hogy Dennist azonnal őrizetbe vették a rendőrök, azt igazolja, hogy nem egy tragikus balesetről van szó, bár még az még tisztázásra vár, hogy gondatlan vagy szándékos cselekményről beszélhetünk-e.

***

Nyitóképen Rohan Dennis. Fotó: FABRICE COFFRINI / AFP

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aquila
2024. január 01. 16:42
Ha valaki nem tudja felfogni, hogy egy férj hogy képes megölni a feleségét, az nem ismeri a nőket.
rockercicc
2023. december 31. 21:06
Megesik az ilyen a legjobb családban is, FŐ, hogy az apa férfi, az anya nő legyen :D
Ergit
2023. december 31. 20:03
Ezek a terepjárók már lassan akkorák mint egy emeletes kisbusz, aki nem gyakorlott bármit, bárkit elüthet vele.
GrumpyGerald
2023. december 31. 18:55
Én mindig a közveszélyeseknek kijáró fenntartással kezelem Kalácsom Gelgő budapesti biciglistáit is, just in case.... Az élet eddig engem igazol....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!