Hová tűnt Melania Trump a közös karácsonyi fotóról?

2023. december 28. 08:05

A Mar-a-Lagóban készült fotóról lemaradt Donald Trump felesége.

2023. december 28. 08:05

Trumpék ünnepi családi karácsonyi fotójáról hiányzott Melania Trump, a korábbi amerikai elnök felesége – olvasható a Pagesix hasábjain. A Mar-a-Lagóban készült képen ifjabb Trump és Donald Trump volt elnök is szerepel felesége nélkül.

A Fox News úgy tudja, hogy Melania távolmaradásának az az oka, hogy 

édesanyja gyengélkedik, emiatt hiányzott a Trump floridai birtokán rendezett karácsonyi ünnepségről.

Nyitókép: ALON SKUY / AFP

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2023. december 28. 09:03
Hazament Szlovéniába meglátogatni beteg, idős édesanyját. Ezt persze sokan nem tudják felfogni. Egyébként a mainstream sajtó mindig kritizálta Melániát , holott intelligens, több nyelvet beszélő és nagyon diszkrét nő volt, de lenézett "kelet-európai"....Tr. első feleségével együtt, aki cseh volt. Az előző elnökök feleségeit istenitette mindig a média. Igy kell a közvéleményt manipulálni, az "ellenséget" lejáratni.
hátakkor
2023. december 28. 08:16
A régi vicc: Melania Lengyelországban..
Búvár Kund
2023. december 28. 08:14
Gondolom a konyhában káromkodott, mert odaégett a piskóta, és az égett cucott neki kell majd lekaparni a tepsi aljáról..
survivor
2023. december 28. 08:09
Éppen csalta a férjet. Putyinnal.... :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!