Egykori német hírszerző: Az európaiak vízió és küldetés nélkül élnek, a kultúrájuk el fog tűnni

2023. december 05. 19:21

„Egy teljesen más kultúra közeledik felénk, és mi egyáltalán nem vagyunk erre felkészülve” – mondta Hans-Georg Maassen.

2023. december 05. 19:21

Németországban a politikai baloldal a németellenes ideológia irányvonalát követi – mondta Hans-Georg Maassen egykori német hírszerző az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) sajtóorgánumának, az FPÖ TV-nek, írta meg a Magyar Nemzet.

„Minél több bevándorlót fogad be más országokból a politika, ahogy jónak látja, és ad nekik állampolgárságot, egy ország vezetése annál jobban megválogatja az állam lakosságát és befolyásolja a választási eredményeket. Ezek a migránsok aztán többnyire úgy szavaznak majd, ahogy az adott kormány akarja” – fogalmazott Hans-Georg Maassen.

Egy teljesen más kultúra közeledik felénk. Egyáltalán nem vagyunk erre felkészülve. Például az arab államokból érkező klánok erőszakkal oldják meg a konfliktusokat, míg Közép-Európában azt gondolják, hogy ezt csak bíróságon keresztül lehet megtenni”

– tette hozzá. Maassen úgy véli, a végeredmény az lesz, hogy fokozatosan eltűnik az európai kultúra. Szerinte az európaiak vízió és küldetés nélkül élnek, míg a többi versengő kultúrának világos elképzelése van arról, hogy kik ők és mik a céljaik.

Nem tudjuk, hova akarunk menni. Milyen legyen Németország vagy Ausztria 2030-ban? Csak az adott pillanatban élünk, és ezért veszítünk másokkal szemben, akiknek vallásuk vagy ideológiájuk van, és tudják, hová akarnak eljutni. Hiányzik belőlünk a küldetés”

– hangsúlyozta.

Nyitókép:MTI/EPA Toms Kalnins

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hulyek-a-bal-oldalon
2023. december 07. 03:39
Évek óta nagyon nyilvánvaló, hogy a német politikából éppen Maassen urat semmilyen körülmények között nem lett volna szabad eltávolítani. Hatalmas hiba volt és ki tette? A nagy vendéghívogató. Maassen kimondta az igazságot a kancellári hazugsággal szemben, s be is bizonyította igazát cáfolhatatlan videó felvételekkel. Azonnal Jelentősen "lefokozták", csúnyán megalázták. Csendesen belenyugodott a süllyesztőbe. Sok korábbi beszélgetését hallottam. Egy idő után tudatosan kerestem. .Feltűnően okos, józan gondolkodású, jószándékú ember, aki nagyon szereti hazáját. Szerény. Erőszakosságra alkalmatlan, az ész és az igazság az ereje. Régóta nagyon figyelek a német politikára is. Úgy érzem: ha No-ban képes valaki jó irányú lépéseket tenni, annak Maassen és Sarazzin vezető pozíciója kulcs lehetne. Hatalomvágy nélküliek. Ha az AfD-vel társulhatnának, ott ész és tényeken nyugvó, kellő hatalmi hajlam is van. Állítólag soron kívüli kancellárcseréhez az államfőnek joga van.Steinmeier azonban nem lép.
Lajoss
2023. december 06. 10:00
Húha,ha egy szélsőjobbos kém mondja…😂😂😂
Kybon
2023. december 06. 00:53
Maaßen csak annyiban téved, hogy nem fokozatosan fog eltűnni a régi európai kultúra, hanem egy kurrrva nagy vérengzéssel, pikpakk! Akit életben hagynak, az behódol, vagy szerencséje lesz és adót fizet a muszlim urainak. Precíziós GPS-irányítású fotooptikai kapáló robotok nem kellenek majd, mert a bennszülötteket kihajtják kapálni. Akinek nem tetszik (mert mondjuk emlékszik arra, hogy ilyenkor telefont nyomogatott korábban), azt megverik. Második alkalommal pedig levágják a fejét. Nyilvánosan, hogy a kapálóknak legyen kis motivációjuk...
Tommaso
2023. december 05. 23:44
"Orbánék nemzetellenes politikát folytatnak. Ennek ellenére megválasztották őket... a választók. Tehát az öntudatos magyar választó önnön érdeke ellen szavaz. Miért? Mert a mainstream közmédia félrevezeti, ő meg annyira hülye, hogy félre tudják vezetni" /ertönszéna /
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!